INFÓ VONAL: +36-76/500-320 /210

Erős kezdés a KNKSE NB1-es nyitómérkőzésén
2017. 09. 11., 09:11

Szeptember 9-én, szombaton játszott első NB1-es mérkőzését a Kecskeméti NKSE a DVSC ellen. A végig szoros mérkőzést végül a debreceniek nyerték egy góllal.

Szoros volt a küzdelem, félidőben még döntetlen volt az eredmény, de végül egy góllal alul maradtak a kecskeméti lányok. A Kecskeméti NKSE történelmének első NBI-es nyitómérkőzésén, hazai pályán 25-26-os vereséget szenvedett a Debrecen csapatától a K&H női liga első fordulójában.

Fotó: hiros.hu

A Debrecen góljával indult a mérkőzés, de azonnal ki is egyenlítettek a kecskeméti lányok. Ezt követően felváltva jöttek a találatok. A félidő hajrájában sikerült két pontra növelni az előnyt, azonban az utolsó két percben visszajött a DVSC, és az egyenlítéssel 13-13 döntetlennel mehettek pihenőre a csapatok.

A második játékrészt Siska nyitotta. A 12. percben Szabó Edina találatával már öt volt a KNKSE fórja, de Yezhykava, és Kelemen találataival újra felzárkózott a vendég együttes. A következő percekben át is vették a vezetést, melyet három gólra növeltek. Szabó Edina még megpróbálta visszahozni a mérkőzést, de végül 26-25-re a Debrecen győzött.

A mérkőzés legeredményesebb játékosa a kecskeméti Szabó Edina 13 góllal.

Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE - DVSC-TVP 25-26 (13-13)

A kecskeméti lányok legközelebb szeptember 16-án idegenben, a Vác ellen lépnek pályára. A közönség hazai meccset legközelebb szeptember 20-án, 17 órakor láthat a Messzi István Sportcsarnokban. Ellenfél az Alba Fehérvár lesz.

Galéria: Erős kezdés a KNKSE NB1-es nyitómérkőzésén

A Messzi István Sportcsarnok házirendje itt érhető el.

Messzi István Sportcsarnok © 2017. | Minden jog fenntartva. | Impresszum